Hajdiagnosztikai vizsgálat

Hajdiagnosztikai vizsgálatA haj nem létfontosságú szerv, ezért ha szervezetünkben probléma, betegség lép fel, az energiák oda összpontosulnak és a haj ellátása háttérbe szorul. Ezért a hajunk a testünk legkisebb változásaira is reagál. A haj és fejbőr betegségei, elváltozásai, tünetei jóval a konkrét betegség kialakulása előtt már jeleznek, ha valamelyik főbb szervünk „gyengélkedni” kezd.

A hajnak nagyon sok tünete lehet: ha hajunk töredezett, hullik, túlzottan zsírosodik, korpás vagy idő előtti kopaszodás lép fel, akkor az a szervezetünk és lelkünk egészséges működésének felborulására utal! Az is sokat elárul, hogy a fejbőr mely területein jelentkezik a probléma, mivel a reflexológiához hasonlóan a fejen is megtalálhatóak a szervek zónái.

A hajgyógyászat első lépése az állapotfelmérés, amely 200/400-as nagyítású mikrokamera segítségével történik.  A haj és fejbőr állapotából következtetni lehet pl. a folyadékháztartásunk állapotára; a vénás és a kapilláris keringésünk állapotára; a tápanyaghiányokra, felszívódási zavarokra; szervi gyengeségekre; lelki blokkokra; vagy a fejbőr egészségére.

A vizsgálat 15 percet vesz igénybe.

Jelentkezem