Biorezonancia vizsgálat

Biorezonancia vizsgálatA biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért különböző rezgéseket, egy mikroprocesszorral felszerelt biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat.

A biorezonancia készülék megmutatja, mik az eltérések az egészséges állapottól és miket szükséges kiegyenlíteni, korrigálni. A biorezonancia vizsgálatkiválóan alkalmas a test egészségügyi állapotának felmérésére (ezen kívül a rezgések helyreállítására, vagyis kezelésre is).

A biorezonancia vizsgálat során nem kell az Ön testébe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A biorezonancia készülék kényelmes, a csuklóira, bokáira és a fejére helyezett pánt segítségével gyors energetikai tesztet végez, amelynek eredményeit egy mikroprocesszor tárolja. Ezek az információk jelzik az Ön szervezetében a vizsgálat időpontjában lévő stressz mennyiségét, illetve testének energetikai állapotát. A sejtekben Quantum szinten végbemenő változásokat néhány perc alatt felderítő biorezonanciás rendszer az elektromágneses rezgések alapján méri fel, jelzi, majd korrigálja mind a testi (fiziológiai), mind az érzelmi és mentális működések egészségestől való eltéréseit.

A vizsgálat 15-20 percet vesz igénybe.

Jelentkezem