Hol és hogyan?

Kitelepülés során céges komplex egészségszűrések

Szolgáltatásainkat rendre a megrendelő által kért helyszínre visszük

Hiszen a lényege éppen ebben rejlik!

Ezáltal válik kényelmessé, egyszerűvé, és akár egy céges egészségnapon belül nagyon sok ember számára elérhetővé.

Cégek esetén kivonulunk a székhelyre vagy telephelyre.

Egyéb megrendelőink esetében pedig a település által kért rendezvényes helyszínekre (pl. faluház, kulturális központ, általános iskola, stb.).

A szűrővizsgálatokhoz első körben már kialakított, infrastrukturálisan a megrendelő székhelyén létező orvosi szobát, elsősegélyszobát vagy fektetőt vesszük igénybe a szűrések alkalmával. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre, akkor mozgó, mobil rendelőt is ki tudunk vinni a helyszínre. Végső esetben pedig olyan elkülönített (iroda)helyiségeket is bevonunk a vizsgálatokhoz, amik megfelelhetnek a célnak (ezeket feltételeit természetesen egyeztetjük a megrendelőinkkel). 

A masszázsszolgáltatásokhoz az irodák teljességgel megfelelőek.

A rekreációs szolgáltatásokat az esetek 70%-ban szabadtérre rendelik partnereink (sportnapokra, családi napokra, egészségnapokra). 

A zökkenőmentesen, zavartalanul működő és elégedettséggel szolgáltatás megvalósulásához a megrendelő részéről az alábbiakban szoktunk kérni segítséget:

Egészségszűrési szolgáltatások

  • igényfelmérés 
  • belső marketing
  • belső kommunikáció
  • munkatársak előjelentkeztetése
  • munkatársak előjegyzése
  • szükséges helyiségek előkészítése

A cégek esetén a fenti segítséget a HR és/vagy az EHS osztály munkatársaival közösen szoktuk végezni. De gyakori, hogy a HR kiszervezi rendezvényszervező cég felé a rendezvényét, és olyankor nagy általánosságban velük tartjuk a kapcsolatot, és ők támogatják a fenti tevékenységeket.

Céges napokon kívüli rendezvényekre, ahová hívnak bennünket, általában a meghívó fél delegál egy vagy két szervező munkatársat.