Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran ismételt kérdések a szűrővizsgálatokról
Csak Budapest és Pest megye területén vállalnak megbízást?

Nem, az egész ország területén vállalunk.
Ez esetekben a megrendelőnek némi többletköltséggel kell számolnia, ami az utazással járó díjakat illeti.

Az aktuális rendezvényes napot megelőzően mennyivel korábban kell jeleznünk igényeinek a szolgáltatásokra?

Legideálisabb, ha már 1 hónappal a rendezvény előtt tudjuk és egyeztetjük az igényeket. Legkésőbb 2 héttel a rendezvény előtt. Minden ettől korábbi igény esetén szervezési felárat számolunk fel.

Csak belső színtéren (épületen belül) rendezhetjük be a vizsgáló helyiségeket?

Nem, de ez lenne az optimális. Amennyiben külső helyszínen tartanak rendezvényt, akkor kizárólag rendezvény sátorban, és/vagy mobil pavilonokban vállunk szolgáltatásokat.

Milyen helyiség és eszközigénye van a szűrővizsgálatoknak?

Átlagosan elmondhatjuk, hogy 6-10 m2 helyiségekre van szükség, egy egészségügyi állapotfelmérés vagy szűrővizsgálat kivitelezéséhez. A helyiségeknek szellőztethetőnek, és zárhatónak kell lennie, illetve vetkőzős vizsgálatok esetén paravánnal leválasztható átöltöző sarkot kérünk benne biztosítani. Minden helyiségben szemetes kosár, aktív elektromos fali csatlakozó és hosszabbító szükséges. A közelben pedig kézmosási lehetőségnek kell lennie.

Milyen előkészületekre van szükség, hogy a szűréseket megvalósíthassuk?

A vizsgálatokhoz szükséges helyiségek előkészítése. A szűrésekre jelentkező munkatársak előjegyzése az előre egyeztetett vizsgálati időpontokra. Ez alapján jelenléti ív készítésére. És a vizsgáló helyiség felcímkézésére, az aktuális vizsgálat megnevezésével.

Hány főt tudunk egy nap megszűrni?

Ez attól függ, hogy milyen vizsgálatot igényelnek. Pl. egy olyan vizsgálatnál, ahol a vizsgálati idő 10 perc / fő, ott óránként 5-6 fő szűrésére van lehetőség, ami egy 8 órás munkanap alatt (30 perc ebédidő mellett) 45 főt jelent.
Minden vizsgálatnak más a vizsgálódási ideje, ezért a napi „áteresztése” is.

Hány órát vagyunk kint egy kitelepülés alkalmával?

Minden esetben 8 órás munkával számolunk. Azon esetekben is, amikor csak félnapnyi szolgáltatást igényelnek tőlünk. Az egy napi kitelepülés alatt bruttó 8 órát értünk.

Milyen díjazással kell számolni egy kitelepülés alkalmával?

Ez természetesen attól függ, hogy milyen szűréseket, szolgáltatásokat rendelnek tőlünk. Minden szűrésnek és szolgáltatásnak megvan az egyedi ára. Ezek összeadódnak, és így adja ki a kitelepülés napi díját.

Létszám alapú elszámolás van?

Nem. Napi díjat számítunk minden szűrővizsgálat és szolgáltatás esetében. Függetlenül attól, hogy mekkora a megjelenő szűrési létszám.

Abban az esetben is kitelepülnek, ha a munkavállaló téríti meg a szűrések díját?

Igen. Abban a esetben, ha betelik a napi 8 órás kihasználtság. Plusz a megrendelő cég vállalja, hogy a szűrésen meg nem jelent munkatársak után a díjat megfizeti, amit ő majd a munkavállalóval külön, egymás között elrendeznek.