Ergonómia

Előadás, EgészségÓra vagy workshop – e foglalkozások választhatók a témában az alábbi feltételek szerint, akár céges egészségnapokon is.

  • Előadások. Az akár nagyobb létszámú csoportok számára is elérhető 45-60 perces előadás alatt a vizuális szemléltető eszközök is fontos szerepet kapnak.
  • EgészségÓra. A kis létszámú csoportokra szabott villámtréning 60-90 percben, legfeljebb húsz főre szabva. Tréneri demonstráció, szemléltetés, tesztek várják a résztvevőket, a gyakorlatok pedig párosával vagy kiscsoportosan végezhetők.
  • Workshop. Kis, maximum húsz fő részvételével rendezett workshopunkon feltárjuk a témához kapcsolódó problémákat, és szakember közreműködésével gyakorlati útmutatót adunk azok megoldására.

A foglalkozások során (választás szerint: előadás, egészségóra, workshop) nemcsak az irodai ergonómiai veszélyékről van szó, hanem a legjobb megoldások és gyakorlatok is bemutatásra kerülnék, interaktív módon.  A foglalkozások ergonómiai szakemberrel kerülnek lebonyolításra.

E szolgáltatás keretében tudunk készíteni egy un. bemutató munkaállomást, ahol a munkatársak szembesülhetnek az optimális irodai munkaállomás kinézetével, működésével, kipróbálhatják feltehetik felmerülő kérdéseiket.

Ezen felül igény szerint bejárjuk a cége osztályainak munkaállomásait, és javaslatokat teszünk a változtatásokra ott, ahol a szakember szükségesnek véli. Mind ezen felül további igény esetén, egyéni konzultáció formájában támogatást nyújtunk a testreszabott irodai, képernyős munkaállomás kialakításában.

Jelentkezem